Vmbo-groen - iets voor jou?

Vmbo-groen - iets voor jou?

Als je kiest voor vmbo-groen, dan weet je zeker dat je kiest voor veelzijdig onderwijs... met een groen tintje! We wisselen de theorie af met de praktijk. Er zijn heel veel leuke praktische projecten waar je aan gaat deelnemen! Je hebt dus geen lange, saaie dagen in het leslokaal maar je gaat er ook veel op uit. Binnen het vmbo-groen heb je verschillende leerwegen: BB, KB, GL/TL. Ook bieden we LWOO aan. Wat dat allemaal inhoudt? Dat lees je op deze website. Laat je verrassen en uitdagen op het vmbo-groen bij Terra Wolvega!

Digitaal aanmelden

U meldt uw kind aan bij Terra door het aanmeldingsformulier digitaal in te vullen. Meestal doet de leerkracht van de basisschool dat samen met u. Zodra Terra de gegevens heeft, ontvangt u een bevestiging. Terra plaatst het kind op het niveau dat door de basisschool als schooladvies is aangegeven (als dat niveau ook door Terra wordt aangeboden).

Lees verder

Een actieve school voor alle leerlingen

Wil jij naar een kleine school met een breed onderwijsaanbod, een studiecentrum, lessen in taal en rekenen en volop activiteiten in cultuur, sport, dans en muziek? Een goed bereikbare school waar goede leraren werken die echt oog hebben voor jou? Terra Wolvega heeft dat allemaal!

Leerwegen

Terra Wolvega vmbo-groen biedt verschillende leerwegen aan.

Lees verder
Doorstroom

Met een vmbo-diploma van Terra Wolvega kun je alle kanten op!

Lees verder