Kom langs op de Open Dag van Terra Wolvega!

Kom langs op de Open Dag van Terra Wolvega!

Op donderdag 2 februari 2023 organiseert Terra Wolvega een Open Dag zodat alle groep 8 leerlingen met ouder(s)/verzorger(s) een kijkje in onze school kunnen nemen.

Meld je aan voor de Open Dag

Wij willen graag iedereen de mogelijkheid bieden om op een fijne manier onze school te bezichtigen. Om de drukte te spreiden werken we tijdens de Open Dag met tijdssloten.

Aanmelden

Bekijk hier de vestigingsvideo van Terra Wolvega!

Wil je weten wat je bij ons allemaal kunt doen op school, hoe de kantine er uit ziet en welke lessen je hebt? Bekijk dan gauw de video!

Vmbo-groen: de handen uit de mouwen

Vmbo-groen: de handen uit de mouwen

Als je kiest voor vmbo-groen, dan weet je zeker dat je kiest voor veelzijdig onderwijs... met een groen tintje! We wisselen de theorie af met de praktijk. Er zijn heel veel leuke praktische projecten waar je aan gaat deelnemen! Je hebt dus geen lange, saaie dagen in het leslokaal maar je gaat er ook veel op uit. Binnen het vmbo-groen heb je verschillende leerwegen: BB, KB, GL/TL. Ook bieden we LWOO aan. Wil je weten wat dat allemaal inhoudt? Bekijk dan de presentatie. Laat je verrassen en uitdagen op het vmbo-groen bij Terra Wolvega!

Bekijk hier de presentatie over het vmbo-groen!

Klik hier

Bekijk hier de presentatie over het Groene Lyceum!

Klik hier

Het Groene Lyceum: de andere route naar het hbo

Hou jij er van om met je neus in de boeken te zitten maar vind je de praktijk ook fijn? Zoek je naar een leuke school met afwisselend onderwijs, waar de mensen elkaar kennen? Dan zit je bij het Groene Lyceum op je plek. Het Groene Lyceum sluit je af met een mbo-diploma op niveau 4. Daarmee kun je naar het hbo of beginnen in een beroep. Hier word je goed op voorbereid tijdens alle schooljaren. HGL is ontstaan doordat Terra zowel in het vmbo als in het mbo een behoefte zag bij leerlingen met tl/ havo, havo of havo/vwo advies naar praktijkgericht onderwijs waarmee ze kunnen doorstromen naar het hbo. Bekijk de presentatie voor meer informatie over hGL!

Het Groene Lyceum: de andere route naar het hbo

Virtuele tour

Benieuwd naar Terra Wolvega? Bekijk ons schoolgebouw en loop alvast eens door onze lokalen, de kantine, de dierenweide én de kas!