Terra Doe-box voor leerlingen uit groep 8!

Lees verder

Open dag 3 februari 2022

Aanmelden

Terra Doe-box en Open Dag 2022

Wij organiseren voor de basisschoolleerlingen uit groep 8 op vrijdag 28 januari 2022 een drive-through waar je onze 'Terra Doe-box' in ontvangst kan nemen. Kom je ook? Daarnaast ben jij, samen met je ouders, ook van harte welkom op onze Open dag op donderdag 3 februari 2022!

Lees verder

Welkom bij Terra Wolvega!

Na de basisschool zijn er verschillende mogelijkheden binnen het voortgezet onderwijs. Bij Terra Wolvega hebben leerlingen de keuze uit het vmbo-groen en het Groene Lyceum. Wij doen er alles aan om uw zoon of dochter een veilige leeromgeving te bieden. We hebben een uitgebreide zorgstructuur, er is een ouderklankbordgroep; we zorgen ervoor dat de kwaliteit van het onderwijs goed is. Hoe we dat doen? U leest er alles over op onze website en bekijk ook eens de vestigingsfilm welke je hiernaast kunt vinden!

Dit is ons onderwijsaanbod

Je kunt bij Terra Wolvega naar het vmbo-groen en hGL. Hier lees je er alles over!

vmbo-groen

Niet alleen in de schoolbanken!

Bij Terra kun je kiezen voor vmbo-groen. Je hebt naast theorie veel praktijkvakken. Je bent dus lekker veel buiten bezig. Je kunt kiezen uit drie leerwegen: Gemengde leerweg, Kaderberoepsgerichte leerweg en Basisberoepsgerichte leerweg. Meer weten over vmbo-groen?

Lees verder
Het Groene Lyceum

Onderwijs voor slimme doeners!

Kun jij goed leren, maar hou jij ook van de praktijk? Dan is het Groene Lyceum echt iets voor jou. Je kunt bij ons in zes of vijf jaar een vmbo- en mbo diploma halen. Het Groene Lyceum is een fijne school, met ruimte voor theorie en praktijk. Meer weten over het Groene Lyceum?

Lees verder

Leerlingen van groep 7 en 8

Volgend jaar ga jij naar het voortgezet onderwijs. Spannend, maar leuk! Bij Terra Wolvega kun je naar het vmbo-groen en het Groene Lyceum. Binnen het vmbo-groen kun je kiezen voor de keuzevakken sport, creatief, techniek, verdieping groen, uniformberoepen, voeding & gezondheid en zorg & welzijn. Terra Wolvega, iets voor jou?

Lees verder
 • Terra Wolvega bloem-04
 • Welkom bij Terra Wolvega!

 • Terra Wolvega ckv-4
 • Terra Wolvega dier 10
 • Ontdek jouw talent!

 • Terra Wolvega docent sport 9
 • Terra Wolvega kantine 2
 • Terra Wolvega koken-4
 • Terra Wolvega leerling 7
 • Veelzijdig groen onderwijs

 • Terra Wolvega leerplein-2
 • Terra Wolvega techniek 11

Ouders

Na de basisschool kunnen kinderen naar het vmbo, havo, het Groene Lyceum en vwo. Een van de scholen waarvoor gekozen kan worden is Terra. Bij Terra Wolvega kunnen leerlingen kiezen tussen vmbo-groen en het Groene Lyceum. Hier vindt u alle belangrijke informatie over onze school!

Lees verder

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten
28 januari 2022

Kom je ook onze 'Terra Doe-box' ophalen tijdens de drive-through?

Normaal gesproken is dit de tijd dat je bij ons op bezoek komt om een doemiddag te volgen. Helaas kan dit niet doorgaan en daarom zijn wij gaan nadenken over hoe wij je toch kunnen vertellen hoe leuk Terra Wolvega is. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een heuse ‘Terra Doe-box’.

Lees verder
3 februari 2022

Open Dag donderdag 3 februari 2022

We hopen elkaar fysiek die dag te ontmoeten op school. Kijk alvast eens op onze Open dag pagina en beleef het Terra gevoel!

Lees verder
23 augustus 2021

Het nieuwe schooljaar beginnen we met oliebollen!

Terra Wolvega is het nieuwe schooljaar begonnen met oliebollen. Om te vieren dat de leerlingen weer op school waren, was besloten om tijdens de eerste schooldag te trakteren. Hoewel niet iedere leerling zin had om weer te beginnen, werden de oliebollen met gejuich ontvangen.

Lees verder

Agenda

Bekijk agenda

Bekijk hier wat Terra VO Wolvega op dit moment in de planning heeft staan.