Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte

Uitstel publiekscollege 17 maart

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we uit voorzorg gezamenlijk besloten dit publiekscollege op 17 maart 2020 niet door te laten gaan.

Lees meer

Welkom bij Terra Wolvega!

Na de basisschool zijn er verschillende mogelijkheden binnen het voortgezet onderwijs. Leerlingen kunnen naar het vmbo, havo, het Groene Lyceum, vwo... Terra biedt verschillende onderwijssoorten aan. Bij Terra Wolvega hebben leerlingen de keuze uit vmbo-groen en het Groene Lyceum. Wij doen er alles aan om uw zoon of dochter een veilige leeromgeving te bieden. We hebben een uitgebreide zorgstructuur, er is een ouderklankbordgroep, we zorgen ervoor dat de kwaliteit van het onderwijs goed is... Hoe we dat doen? U leest er alles over op de website!

Welkom bij Terra Wolvega!

Dit is ons onderwijsaanbod

Je kunt bij Terra Wolvega naar het vmbo-groen en hGL. Hier lees je er alles over!

vmbo-groen

Niet alleen in de schoolbanken!

Bij Terra kun je kiezen voor vmbo-groen. Je hebt naast theorie veel praktijkvakken. Je bent dus lekker veel buiten bezig. Je kunt kiezen uit drie leerwegen: Gemengde leerweg, Kaderberoepsgerichte leerweg en Basisberoepsgerichte leerweg. Meer weten over vmbo-groen?

Lees verder
Het Groene Lyceum

Onderwijs voor slimme doeners!

Kun jij goed leren, maar hou jij ook van de praktijk? Dan is het Groene Lyceum echt iets voor jou. Je kunt bij ons in zes of vijf jaar een vmbo- en mbo diploma halen. Het Groene Lyceum is een fijne school, met ruimte voor theorie en praktijk. Meer weten over het Groene Lyceum?

Lees verder

Leerlingen van groep 7 en 8

Volgend jaar ga jij naar het voortgezet onderwijs. Spannend, maar leuk! Bij Terra Wolvega kun je naar het vmbo-groen en het Groene Lyceum. Binnen het vmbo-groen kun je kiezen voor de keuzevakken sport, cultuur en techniek. Terra Wolvega, iets voor jou?

Lees verder
 • TerraVO_Wolvega_algemeen 1Webres
 • Iets voor jou?

 • TerraVO_Wolvega_algemeen 2Webres
 • TerraVO_Wolvega_bloemWebres
 • Ontdek jouw talent!

 • TerraVO_Wolvega_Dier 10Webres
 • TerraVO_Wolvega_Dier 9Webres
 • TerraVO_Wolvega_digitaal_examenstress 4Webres
 • TerraVO_Wolvega_GroenLyceum 4Webres
 • Veelzijdig groen onderwijs

 • TerraVO_Wolvega_Kantine 4Webres
 • TerraVO_Wolvega_Kluisje 1Webres

Ouders

Na de basisschool kunnen kinderen naar het vmbo, havo, het Groene Lyceum en vwo. Een van de scholen waarvoor gekozen kan worden is Terra. Bij Terra Wolvega kunnen leerlingen kiezen tussen vmbo-groen en het Groene Lyceum. Hier vindt u alle belangrijke informatie over onze school!

Lees verder

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten
11 maart 2020

Uitstel publiekscollege ‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet’

In eerdere communicatie hebben Terra Wolvega & Stichting Comprix u uitgenodigd voor het publiekscollege ‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet’ met Steven Pont. In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we uit voorzorg gezamenlijk besloten dit publiekscollege op 17 maart 2020 niet door te laten gaan.

Lees verder
8 november 2019

Presentatie publiekscollege "Hoezo geen wifi"

​Het publiekscollege "Hoezo geen wifi" van dinsdag 5 november was een groot succes.

Lees verder
13 november 2018

Doe maar... Terra Wolvega!

Heb jij de Open Dag en doedagen van Terra Wolvega al genoteerd?

Lees verder

Agenda

Bekijk agenda

Bekijk hier wat Terra VO Wolvega op dit moment in de planning heeft staan.