Virtuele tour

Benieuwd naar Terra Wolvega? Bekijk ons schoolgebouw en loop alvast eens door onze lokalen, de kantine, de dierenweide én de kas!

Welkom bij Terra Wolvega!

Welkom bij Terra Wolvega!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze online Open Dag. Hier is super veel te doen! Op 4 februari kon je live webinars bekijken over ons onderwijs en na afloop via de chat vragen stellen aan docenten en leerlingen. De opnames hiervan kan je terugkijken! Verder vind je hier e-webinars over het vmbo-groen en het Groene Lyceum, kom je meer te weten over de Terra Doe-box én kan je ons schoolgebouw bekijken via 360 graden foto's. Superleuk toch? Kijk gerust rond en beleef het Terra gevoel!

Vragen?

Wie weet staat het antwoord op jouw vraag al tussen ons overzicht van veelgestelde vragen!

Klik hier

Webinar 4 februari 16.00 uur gemist?

Bekijk hier de opname van onze live webinar over het vmbo-groen en het Groene Lyceum!

Klik hier

Eerste webinar Terra Wolvega

Tijdens de webinars werd er live van alles verteld over onze school! Bijvoorbeeld waar wij voor staan, de onderwijssoorten die wij aanbieden, leuke activiteiten die we doen en nog heel veel meer! Ook kon je via de chat vragen stellen, die wij na afloop van de webinar live bespraken of die wij direct via de chat beantwoordden.

Eerste webinar Terra Wolvega
Tweede webinar Terra Wolvega

Tweede webinar Terra Wolvega

Naast de webinar van 16.00 uur, hebben wij ook nog een uitgezonden om 19.00 uur.

Webinar 4 februari 19.00 uur gemist?

Bekijk hier de opname van onze live webinar over het vmbo-groen en het Groene Lyceum!

Klik hier

Bekijk hier de nieuwe vestigingsvideo van Terra Wolvega!

Wil je weten wat je bij ons allemaal kunt doen op school, hoe de kantine er uit ziet en welke lessen je hebt? Bekijk dan gauw de video!

Vmbo-groen: de handen uit de mouwen

Vmbo-groen: de handen uit de mouwen

Als je kiest voor vmbo-groen, dan weet je zeker dat je kiest voor veelzijdig onderwijs... met een groen tintje! We wisselen de theorie af met de praktijk. Er zijn heel veel leuke praktische projecten waar je aan gaat deelnemen! Je hebt dus geen lange, saaie dagen in het leslokaal maar je gaat er ook veel op uit. Binnen het vmbo-groen heb je verschillende leerwegen: BB, KB, GL/TL. Ook bieden we LWOO aan. Wil je weten wat dat allemaal inhoudt? Bekijk dan de presentatie. Laat je verrassen en uitdagen op het vmbo-groen bij Terra Wolvega!

Bekijk hier de presentatie over het vmbo-groen!

Klik hier

Bekijk hier de presentatie over het Groene Lyceum!

Klik hier

Het Groene Lyceum: voor slimme doeners

Hou jij er van om met je neus in de boeken te zitten maar vind je de praktijk ook fijn? Zoek je naar een leuke school met afwisselend onderwijs, waar de mensen elkaar kennen? Dan zit je bij het Groene Lyceum op je plek. Het Groene Lyceum sluit je af met een mbo-diploma op niveau 4. Daarmee kun je naar het hbo of beginnen in een beroep. Hier word je goed op voorbereid tijdens alle schooljaren. HGL is ontstaan doordat Terra zowel in het vmbo als in het mbo een behoefte zag bij leerlingen met tl/ havo, havo of havo/vwo advies naar praktijkgericht onderwijs waarmee ze kunnen doorstromen naar het hbo. Bekijk de presentatie voor meer informatie over hGL!

Het Groene Lyceum: voor slimme doeners
Drive-through Terra Doe-box

Drive-through Terra Doe-box

Omdat de Doe-dagen helaas niet door kunnen gaan hebben wij iets anders georganiseerd, namelijk een Terra Doe-box. Naast informatie over Terra Wolvega, willen we je ook een paar leuke dingen geven. Zoals bijvoorbeeld een bak cupcake mix en een borstelrobot. De opdrachten en de instructiefilmpjes zijn vanaf vrijdag 29 januari te vinden op onze website.

Benieuwd naar de Terra Doe-box?

Maak dan een afspraak en kom je eigen Doe-box ophalen!

Lees meer

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Klik hier

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Mocht het zo zijn dat je na het bekijken van onze website nog vragen hebt over onze school of opleidingen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan. Wij nemen vervolgens contact met je op!

Vraag een persoonlijk gesprek aan
Kraak jij als snelste de Terra kluis?

Kraak jij als snelste de Terra kluis?

Zit je in groep 8 en ben je goed in het beantwoorden van allerlei vragen over onze school? Doe dan mee met het 'Kraak de kluis' spel van Terra! Door mee te doen maak je kans op een cadeaukaart die je kunt besteden aan nieuwe schoolspullen!

Kraak de kluis game

Doe mee

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan in voor Terra Wolvega!

Schrijf je in

Tot ziens bij Terra Wolvega!

Hopelijk heb je je vermaakt op deze online Open Dag! Wij vonden het in ieder geval super dat je er was. Wie weet zien we jou volgend jaar op onze vestiging!

Tot ziens bij Terra Wolvega!