Terra Doe-box voor leerlingen uit groep 8!

+ Toevoegen aan agenda

Beste leerling uit groep 8,

Het blijft een bijzondere tijd. We hebben nog steeds te maken met het coronavirus. En dan zit je ook nog in de lastige situatie dat je voor volgend schooljaar een nieuwe school moet kiezen.

Normaal gesproken is dit de tijd dat je bij ons op bezoek komt om een doemiddag te volgen. Helaas kan dit niet doorgaan en daarom zijn wij gaan nadenken over hoe wij je toch kunnen vertellen hoe leuk Terra Wolvega is. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een heuse ‘Terra Doe-box’. 

Om te zorgen dat je dit krijgt, organiseren wij op:

-        vrijdag 28 januari 2022, van 13.00 - 15.30 uur en van 18.30 - 20.00 uur

een zogenaamde ‘drive-through’. Je kunt dan, uiteraard coronaproof, een informatiepakket en de Terra Doe-box ophalen. De aanrijroute is via de ingang aan de Paulus Potterstraat. Wees er snel bij, want op is op! Je mag op de fiets komen, alleen of met begeleiding, bij een volwassene in de auto of je komt gezellig met de hele groep 8 van jouw basisschool.

Open dag
Daarnaast organiseren wij op donderdag 3 februari een Open Dag. Wij hopen dat we deze dag wél fysiek door kunnen laten gaan, zodat je een compleet beeld krijgt van onze school. Dit doen we met behulp van tijdsblokken, zodat we in kleine groepen de school kunnen laten zien. 

Klik hier om je aan te melden voor de Open Dag op 3 februari 2022!