Virtuele tour

Benieuwd naar Terra Wolvega? Bekijk ons schoolgebouw en loop alvast eens door onze lokalen, de kantine, de dierenweide én de kas!

Welkom bij Terra Wolvega!

Welkom bij Terra Wolvega!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze Open dag pagina. Kijk gerust rond en beleef het Terra gevoel!

Open Dag 2 februari 2023

Donderdag 2 februari organiseren wij onze Open Dag. Kom je ook kijken en sfeer proeven op onze school?

Lees verder

Bekijk hier de vestigingsvideo van Terra Wolvega!

Wil je weten wat je bij ons allemaal kunt doen op school, hoe de kantine er uit ziet en welke lessen je hebt? Bekijk dan gauw de video!

Vmbo-groen: de handen uit de mouwen

Vmbo-groen: de handen uit de mouwen

Als je kiest voor vmbo-groen, dan weet je zeker dat je kiest voor veelzijdig onderwijs... met een groen tintje! We wisselen de theorie af met de praktijk. Er zijn heel veel leuke praktische projecten waar je aan gaat deelnemen! Je hebt dus geen lange, saaie dagen in het leslokaal maar je gaat er ook veel op uit. Binnen het vmbo-groen heb je verschillende leerwegen: BB, KB, GL/TL. Ook bieden we LWOO aan. Wil je weten wat dat allemaal inhoudt? Bekijk dan de presentatie. Laat je verrassen en uitdagen op het vmbo-groen bij Terra Wolvega!

Bekijk hier de presentatie over het vmbo-groen!

Klik hier

Bekijk hier de presentatie over het Groene Lyceum!

Klik hier

Het Groene Lyceum: voor slimme doeners

Hou jij er van om met je neus in de boeken te zitten maar vind je de praktijk ook fijn? Zoek je naar een leuke school met afwisselend onderwijs, waar de mensen elkaar kennen? Dan zit je bij het Groene Lyceum op je plek. Het Groene Lyceum sluit je af met een mbo-diploma op niveau 4. Daarmee kun je naar het hbo of beginnen in een beroep. Hier word je goed op voorbereid tijdens alle schooljaren. HGL is ontstaan doordat Terra zowel in het vmbo als in het mbo een behoefte zag bij leerlingen met tl/ havo, havo of havo/vwo advies naar praktijkgericht onderwijs waarmee ze kunnen doorstromen naar het hbo. Bekijk de presentatie voor meer informatie over hGL!

Het Groene Lyceum: voor slimme doeners

Schrijf je in voor Terra Wolvega!

Klik hier

Tot ziens bij Terra Wolvega!

Tot ziens bij Terra Wolvega!